ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ЉУБОВИЈА
ЋИРИЛИЦА  |   ЛАТИНИЦА

Припреме за наступ на предстојећем сајму туризма у Београду од 21. до 24.02.2019.г

Припреме за наступ и представљање на предстојећем сајму туризма у Београду у пуном су јеку. Туристичка организација општине Љубовија је закупила штанд на сајму туризма у Београду, који се одржава од 21. до 24. фебруара 2019.године. Ове године наступамо са ТО Лозница, Крупањ и Мали Зворник. Председници све четири општине су договорили да наступимо као регија Подриње, јер ће ускоро бити формирана и регионална ТО Подриња. Штанд је површине 136 м2, отворен са све четири стране за посетиоце, на атрактивној локацији на уласку у сајамску халу број 4, делу сајамске хале у којој се представља домаћа туристичка понуда. Свака од четири општине имаће по неколико инфо пулта, своје столове за госте и засебну оставу. Припремамо атрактиван промотивни материјал који представља туристичку понуду наше општине. Спремамо се за комплексан и свеобухватан наступ на сајму и потрудићемо се да представимо све аспекте туристичке понуде наше општине.
Позивамо све туристичке субјекте да нам се придруже и активно се укључе у организацију наступа, тако што ће на време доћи код нас у Туристичку организацију Љубовија на договор око представљања. Има довољно простора и времена да се за четири дана, колико траје сајам, представе сви туристички субјекти, туристичка понуда, манифестације...
О нама

Туристичка организација општине Љубовија је основана са циљем валоризације, очувања и заштите туристичких вредности и унапређења и развоја туризма на територији општине Љубовија.

Задаци Туристичке организације Љубовија су:

  • 1. обогаћивање и подизање нивоа квалитета туристичких садржаја,
  • 2. организовање туристичке информативно-промотивне делатности,
  • 3. организовање манифестација,
  • 4. унапређење и промоција,
  • 5. унапређивање туризма у општини,
  • 6. учешће у разради и спровођењу локалне туристичке политике,
  • 7. унапређење услова за прихват и боравак туриста.