Хотел "Дринска Ласта"

Хотел "Ласта" је саграђен у архитектонски модерном стилу где доминирају стаклене површине које пружају изузетан поглед на обалу и саму реку Дрину. У току летње сезоне гостима је на располагању отворени базен, као и базен за децу. Две изузетно лепо уређене ресторанске терасе окружене зеленим растињем пружају поглед на реку Дрину.
Хотел Ласта се налази у Љубовији, на 170 километара удаљености од Београда, на магистралном путу Београд - Шабац. Хотел се налази у уређеном комплексу од 30 ари, у прелепом природном окружењу, на 50 метара од реке Дрине, са уређеним стазама за шетњу.
Хотел Ласта располаже једнокреветним, двокреветним и трокреветним собама укупног капацитета од 52 лежаја и рестораном од 100 места. Све собе су опремљене клима уређајем, плазма телевизором и купатилом са туш кабином.
Хотелска услуга је на бази пансиона, полупансиона, преноћишта са доручком и дневног одмора, а на менију ресторана налази се разноврсна понуда специјалитета домаће и интернационалне кухиње који се припремају по врхунским рецептима. Гостима су на располагању два отворена базена за децу и одрасле, као и богати забавни, рекреативни и спортски садржаји које нуди река Дрина. Такође, гостима је обезбеђен и паркинг капацитета 15 места.