Додељене награде победницама конкурса Туристичке организације

Туристичка организација општине Љубовија расписала је у овој години два наградна конкурса, за избор најлепшег дворишта и балкона и за избор најлепше туристичке фотографије. Конкурс за најлепше двориште и балкон трајао је од 1. јуна до 15. јула, а за избор најлепше туристичке фотографије од 18. новембра до 18. децембра. Директорка Туристичке организације Јелена Тешић уручила је награде победницама конкурса.
Прво место за најлепше двориште и башту освојила је Снежана Тријић, друго место припало је Душици Марковић, а на трећем је Светлана Божић. Све три учеснице награђене су ваучером од по 5.000 динара за куповину материјала за уређење дворишта. Награда за најлепшу туристичку фотографију припала је Александри Лазић. Она је награђена поклон ваучером викенд за две особе у туристичком домаћинству "Лане" Врхпоље.
Туристичка организација општине Љубовија захвалила се учесницима на конкурсу и пожелела срећне новогодишње и божићне празнике свим суграђанима, туристичким радницима и гостима наше општине.